06 70 38 87 984 agrianyarjegy@gmail.com

Július 17. szerda 18 óra és

július 25. csütörtök 18 óra

 

Vidám mesék

Picurka Pódiumunk előadásán Szutyejev Vidám mesék c. könyvének mesehősei életre kelnek! A varázsceruza rajzolni kezd, és nagymamák, kismamák, aprócskák és nagyobbacskák régi, kedves ismerősei: Kispipi, Kisréce, a három kiscica és társaik kilépnek a mesekönyv lapjairól, hogy felhőtlen szórakozást nyújtsanak az ovisok és kisiskolások mellett, a legkisebbeknek is!

Szereplők: Kispipi; Kisréce; Három Kiscica; Kutya; Béka; Egér; Hal; Ceruza
Játsszák: Szél Anikó, Szőke Andrea, Klepács Andrea
Zene: Kalló Zsolt
Bábok, díszlet: Lovasy László, Lovasyné Stuth Erzsébet
Színpadra alkalmazta és rendezte: Klepács Andrea

Kedves anyukák, apukák, nagyszülők, pedagógusok!
A Babszem Jankó Gyermekszínház idén a legapróbbakat is színházba invitálja. Szeretnénk már az izgő-mozgó porontyokat is valódi színházi élményben részesíteni!

Olyan csöppségeket várunk Picurka Pódiumunk nézőterére, akik apróságuk ellenére, vagy éppen azért, nagy rajongói a MESÉKNEK.

A kifejezetten nekik készült előadások egyszerűek, szín- forma- és zeneviláguk a csemeték korbéli igényeinek leginkább megfelelőek.

Picurka Pódiumunk első előadásán, Szutyejev: Vidám mesék c. könyvének mesehősei kelnek életre. A varázsceruza rajzolni kezd, és nagymamák, kismamák, aprócskák és nagyobbacskák régi, kedves ismerősei: Kispipi, Kisréce, a három kiscica és társaik kilépnek a mesekönyv lapjairól, hogy felhőtlen szórakozást nyújtsanak az ovisok és kisiskolások mellett, a legkisebbeknek is!

Gyermekszínházi előadásunkban először láthat az egri közönség olyan színpadi feldolgozást, ami a legkisebbekhez is szól.

Előadásunkat már 2 éves kortól ajánljuk!