06 70 38 87 984 vagy 06 30 94 52 075 agrianyarjegy@gmail.com

FONTOS INFORMÁCIÓ!

Előadásainkra online belépőjegyet kizárólag csak az interticket (jegy.hu) rendszerén keresztül árusítunk!

Az interneten található egyéb oldalakon – pl. a viagogo.com oldalon – árusított belépőjegyek előadásainkra nem érvényesek, az esetlegesen máshol vásárolt belépőjegyekért nem tudunk felelősséget vállalni!

 

Ne váljon a VIAGOGO áldozatává!

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS: https://www.jegy.hu/venue/agria-jatekok-kozhasznu-nonprofit-kft

Kérjük jegyvásárlás előtt figyelmesen olvassa el!

Szeretettel üdvözöljük Önt honlapunkon. Köszönjük, hogy megtisztel minket figyelmével, s jegyvásárlási szándékával.
Engedje meg, hogy felhívjuk figyelmét a jegyvásárlással kapcsolatos néhány pontra, csak azért, hogy szórakozását, s kialakulóban lévő jó kapcsolatunkat semmi ne ronthassa el.
Sokan nem tudják, hogy a szabadtéri előadásokra speciális szabályok érvényesek, ezért igyekszünk röviden és tömören összefoglalni azokat. A jegyvásárlás egy szerződés. Ön jegyet vett, hogy részt vegyen az Agri Játékok valamelyik előadásán. Mi ezt az előadást kötelesek vagyunk a szerződés értelmében Önnek lejátszani a meghirdetett időben, vagy a meghirdetett esőnapon. Közös érdekünk, hogy jó időjárási feltételek között legyen megtartva az előadás, de ha mégsem, figyelmébe ajánljuk a jegy visszaváltásának feltételeit:
Jegy csak abban az esetben váltható vissza vagy cserélhető másik előadásra, amennyiben
– az előadás a szervezők által lemondásra kerül,
– az előadást rossz idő miatt a kitűzött esőnapon sem lehet megtartani.
Szíves figyelmükbe ajánljuk, hogy a második felvonás megkezdése után rossz idő miatt abbamaradt előadás megtartottnak minősül. Ilyen esetben a jegy visszaváltására nincs lehetőségünk. Nem váltható vissza a jegy akkor sem, ha a néző a félbeszakadt előadásról távozott, s azt az időjárás kedvezőbbre fordultával aznap este, később, megtartottuk.
A visszaváltásra jogosult jegyeket Ön, az esőnapot követő 5 munkanapon belül válthatja vissza. A határidőn túli visszaváltásra a jegypénztárnak nincs lehetősége. A visszaváltásra jogosult jegyeket, csak a vásárlás helyén lehet visszaváltani. A visszaváltásra a helyszíni pénztár, vagy más, ezen előadás jegyeinek árusításával foglalkozó pénztár, nem kötelezhető.
Kérjük, jegyét mindenképpen őrizze meg az előadás végéig, hiszen ez szolgál arra, hogy félbeszakadt előadás pótlására megtartott esőnapon ismét bejöhessen a nézőtérre.
Köszönjük, hogy szakított időt ezen levél elolvasására. Jó szórakozást kívánunk, és derűs, kellemes estét az előadás alatt.

A jegyek megvásárlására Önnek több lehetősége van:

– Az interneten (www.agriajatekok.hu, jegy.hu)

– A Tourinform egri irodájában (Eger, Bajcsy-Zsilinszky u. 9.)
– Személyesen Egerben júniustól a Líceum aulájában hétfőtől-péntekig 10.00-18.00 óráig, szombaton 10-13 óráig, vagy közvetlenül az előadások előtt egy órával – augusztus 3-5 között a pavilon 17 órakor zár.
– Telefonon a 06 70 80 16 860 (jún. 15-ig 17 óra után) vagy a 06 30 27 20 635 telefonszámon
– E-mail-ben az agrianyarjegy@gmail.com címen

 

A gyermekszínház és a kamaraszínház előadásaira a belépőjegyeket a Líceum előtti pavilonban vagy az előadások előtt egy órával a helyszínen lehet megvásárolni.

Az előadások megkezdése előtti 5 napban rendelt jegyeket nincs lehetőségünk postázni, így azokat csak a helyszínen tudja átvenni.
Az előadás napján 18 óráig át nem vett jegyeket tovább értékesítjük.
A postai utánvétel költsége a megrendelőt terheli!
EGER és 20 km körzetében jegyeket nem postázunk, csak külön kérésre!
A jegyek ára az ÁFÁ-t tartalmazza.

Érdeklődés, telefonos foglalás: H-P: 10-17 óráig, Szo: 10-13 óráig
a 06 70 38 87 984 telefonszámon.

E-mail: agrianyarjegy@gmail.com

 

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS: https://www.jegy.hu/venue/agria-jatekok-kozhasznu-nonprofit-kft