06 70 38 87 984 vagy 06 30 94 52 075 agrianyarjegy@gmail.com

Július 3. szerda 18 óra

A PART ALATT…
Zenés foglalkoztató játék

Az ismert népdalocska segítségével a legkisebbek egy igazi falusi birodalomba kukkanthatnak be. Az interaktív móka alatt megismerkedhetnek a morgolódó Mackó bátyóval, aki türelmetlenül várja, hogy kisüljön a finom kenyér, a sápítozó Tehén nénivel, aki azt sem tudja, mihez fogjon annyi a munkája, de a bölcs Szamárral is, aki tudja, hogy segítség nélkül bizony nehezebben megy a munka.

Így hát nem meglepő, hogy a gyerekek egyszer csak a mezőn találják magukat, felszántják a földet, elvetik a búzát, és lépésről lépésre követve az eseményeket, segítenek az állatoknak elkészíteni a világ legfinomabb kenyerét, amit csakis az ízlelhet, aki megdolgozott érte.

A laza dialógusokból álló mesejáték főszereplői ezúttal mindenképpen a gyerekek. A könnyen megtanulható dalocskákkal, mondókákkal, játékokkal teletűzdelt történetbe belecsöppenve, egy igazi falusi kalandban vesznek részt, és – miközben jót mulatnak a tüsténkedő állatokkal – megtanulhatják, hogy készül el a kenyér, és megtapasztalhatják az együtt munkálkodás örömét.

Az előadást 2 – 6 éves korig ajánljuk.