06 70 38 87 984 vagy 06 30 94 52 075 agrianyarjegy@gmail.com

Peter Quilter
DUETTEK
avagy Mr. és Mrs.
Fordította: Deres Péter
Romantikus vígjáték 4 részben

 

Négy jelenet, négyszer két karakter, mind-mind más, de összeköti őket a romantika, a boldogság keresése, a döntő pillanatokban való tétovázás, és az alkohol. Mind a négy jelenetet ugyanaz a két színész játssza.

Poczik Andrea és Tóth Levente.

 

I. duett – Wendy és Jon társkereső hirdetés útján ismerkednek meg; első találkozásuk ügyetlen, feszengős hangulata lassacskán oldódik, ahogy a szereplők tétova lépéseket tesznek az imponálási kényszertől az őszinteség felé. Szerepet kap egy sajt és a tánc.
II. duett – Barrie, az üzletember, és személyi titkárnője, a magányos Janet a munka okán szinte minden idejüket együtt töltik, mintha csak egy pár lennének – amit Jane még el is tudna képzelni, habár jól tudja: Barrie meleg…
III. duett – Idősödő amerikai színészházaspár. Diana már egy ideje nem játszik, nyomasztja az öregedés a plasztikázott szépségek között. Egyetlen vigasza, hogy William mindig mellette van – aki azonban még mindig keresett színész, és szívesen elvállalná a féléves turnét, amit épp felajánlottak neki.
IV. duett – Bobby és Shelley még azelőtt fizettek be egy spanyolországi nyaralásra, hogy úgy döntöttek volna, elválnak. A foglalást lemondani már késő, így el kellett utazniuk.

2018. július 8. vasárnap 20.30,

július 10. kedd 20.30,

július 12. csütörtök 20.30

(esőnapok: július 11.,13.)

Belépő: egy mosoly 🙂